مراقبتهای پس از ترمیم دندان با استفاده از کامپوزیت، نقش حیاتی در ماندگاری و موفقیت ترمیم دارد.
کامپوزیت ونیر، برای بهبود ظاهر دندانها و اصلاح مشکلات زیبایی استفاده میشود. برخی از کاربردهای کامپوزیت عبارتند از:
کلینیک دندانپزشکی دکتر نصیری: محل همآمیزی جدیدترین فناوری دیجیتال، تخصصهای مختلف دندانپزشکی و هنر
کامپوزیت دندان مادهای خمیری شکل است که در درجات مختلفی از رنگهای طبیعی دندان تا رنگهای سفیدتر موجود است. این ماده برای زیباسازی دندانها و طراحی لبخند و یا ترمیم دندانها به کار میرود.
این مواد در پروسه درمان، زیر نور قرار میگیرند، و برخورد نور با این مواد باعث میشود که خمیر کامپوزیت سفت و سخت شود.
چون کامپوزیت همرنگ دندان است و از نظر زیبایی بسیار مشابه دندان های خودمان است، اگر دندان های که در طرح لبخند قرار دارند دچار پوسیدگی و آسیب شده باشند، آن ها را با ماده کامپوزیت دندان ترمیم و پر می کنیم.
مصرف غذاهای سالم: مصرف میوهها و سبزیجات تازه و غذاهای غنی از کلسیم و ویتامینها به سلامت کلی دندانها و لثهها کمک میکند.
کامپوزیت ها معمولا باعث بوی بد دهان نمی شوند. با این حال، اگر دندان های کامپوزیت شده بهدرستی تمیز و نگهداری نشوند، باکتریهای دهان میتوانند رو و اطراف آنها تجمع کنند و تنفس شما شرایط کامپوزیت دندان را بد بو کنند.
برخلاف تصور برخی افراد، کامپوزیت به دندان طبیعی شما آسیبی نمیرساند. جنس کامپوزیت از ماده خمیرمانندی است که با یک نور آبی تثبیت میشود.
عوامل فردی: هر فرد نسبت به درد متفاوت واکنش نشان میدهد. عوامل ژنتیکی و فیزیولوژیکی ممکن است بر حساسیت فرد نسبت به درد تأثیر بگذارد.
با این نکات میتوانید بهترین دندانپزشک کامپوزیت در تهران را پیدا کنید.
البته، برخی از افراد ممکن است در طول درمان احساس فشار یا ناراحتی خفیفی داشته باشند، اما این معمولاً به دلیل وجود مواد درون دهان و فرایند چسباندن کامپوزیت است، نه به خاطر درد شدید.
همچنین، لمینتها دارای ماندگاری بالا و مقاومت به لکهگیری هستند. با این حال، نصب لمینت سرامیکی نیاز به حذف بخشی از ساختار طبیعی دندان دارد و فرایند نصب ممکن است زمانبر و پیچیده باشد.
استفاده از بیحسی: عدم استفاده صحیح از بیحسی موضعی میتواند منجر به درد در حین درمان شود. اگر بیحسی به درستی انجام نشود، بیمار ممکن است در حین کار احساس درد کند.